غذاهای فوق فرآوری شده مرتبط با سرطان روده بزرگ در مردان

طبق یک مطالعه جدید، مردانی که میزان بالایی از غذاهای فوق فرآوری شده مصرف می کنند، 29 درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ هستند.دانشمندان دریافتند که مردانی که میزان بالایی از غذاهای فوق فرآوری شده مصرف می کنند، در وضعیت بالاتری قرار دارند. خطر ابتلا به سرطان کولورکتال نسبت به کسانی که این کار را نکردند.بسیاری از آمریکایی ها اطلاعات تغذیه ای کمتر از ایده آل را نادیده می گیرند. از غذاهای از پیش پخته و فوری به دلیل سهولت و راحتی. با این حال، تیمی از دانشمندان به رهبری محققان در دانشگاه تافتس و دانشگاه هاروارد امیدوار است که پس از کشف ارتباط بین مصرف زیاد غذاهای فوق فرآوری شده و افزایش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ، برای بسیاری تغییر کند.این مطالعه که اخیراً در The BMJ منتشر شده است، نشان می‌دهد مردانی که نرخ بالای مواد اولترا مصرف می‌کنند -غذاهای فرآوری شده 29 درصد بیشتر از مردانی که مقادیر کمتری مصرف می کردند در معرض خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ قرار داشتند. سرطان کولورکتال سومین سرطان تشخیص داده شده در ایالات متحده است. محققان همین ارتباط را در زنان پیدا نکردند.مدرسه علوم و سیاست تغذیه فریدمن در تافتس است. گوشت های فرآوری شده، که بیشتر آنها در دسته غذاهای فوق فرآوری شده قرار می گیرند، یک عامل خطر قوی برای سرطان روده بزرگ هستند. غذاهای فوق فرآوری شده همچنین دارای قندهای افزوده بالا و فیبر کم هستند که به افزایش وزن و چاقی کمک می کند و چاقی یک عامل خطر ثابت برای سرطان کولورکتال است.”پاسخ از بیش از 200000 شرکت کننده از جمله 159907 شرکت کننده زنان و 46341 مرد در این مطالعه در سه مطالعه آینده‌نگر بزرگ که مصرف رژیم غذایی را ارزیابی کرده بودند و در بیش از 25 سال انجام شد، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. هر چهار سال یک بار، به هر شرکت‌کننده پرسشنامه بسامد غذا ارائه می‌شد که در مورد دفعات مصرف تقریباً 130 غذا سؤال می‌کرد.برای مطالعه در BMJ، مصرف غذاهای فوق فرآوری شده توسط شرکت‌کنندگان به پنجک طبقه‌بندی شد که از نظر ارزش از کمترین مصرف تا بالاترین متغیر بود. مشخص شد افرادی که در بالاترین پنجک قرار دارند بیشترین خطر ابتلا به سرطان کولورکتال را دارند. ارتباط واضحی برای مردان، به‌ویژه در موارد سرطان روده بزرگ در دیستال کولون (آخرین قسمت کولون) شناسایی شد، اما این مطالعه افزایش خطر کلی را برای زنانی که مقادیر بیشتری از غذاهای فوق فرآوری شده مصرف می‌کردند، پیدا نکرد. تأثیر غذاهای فوق فرآوری شدهتفاوت در روشی که مردان و زنان از غذاهای فوق فرآوری شده مصرف می کنند و خطر ابتلا به سرطان مرتبط با آینده در آنالیزها آشکار شد. از بین 206000 شرکت‌کننده که بیش از 25 سال دنبال شدند، تیم تحقیقاتی 1294 مورد سرطان کولورکتال را در مردان و 1922 مورد را در زنان ثبت کردند.محققان دریافتند که قوی‌ترین ارتباط بین سرطان کولورکتال و فوق‌العاده غذاهای فرآوری شده در میان مردان از گوشت، مرغ، یا محصولات آماده بر پایه ماهی تهیه می شود. این محصولات شامل برخی از گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس، بیکن، ژامبون و کیک ماهی است. وانگ گفت: این با فرضیه ما مطابقت دارد.این و سایر علائم و نشانه‌ها ممکن است ناشی از سرطان روده بزرگ یا با شرایط دیگر اگر یکی از موارد زیر را دارید با پزشک خود مشورت کنید:تغییر در عادات روده.خون (چه قرمز روشن یا خیلی تیره) در مدفوع. li>مدفوع باریکتر از حد معمول.اسهال، یبوست یا احساس عدم تخلیه کامل روده.دردهای مکرر گاز، نفخ، پری، یا گرفتگی عضلات.استفراغ.احساس خستگی بسیار زیاد.کاهش وزن بدون دلیل مشخص.بر اساس یافته‌های تحقیق، مصرف بیشتر نوشیدنی‌های شیرین‌شده با شکر، مانند نوشابه، نوشیدنی‌های حاوی میوه و نوشیدنی‌های حاوی شیر شیرین، با افزایش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در مردان مرتبط است.با این حال، تیم تحقیقاتی همچنین دریافت که همه غذاهای فوق فرآوری شده به یک اندازه برای کولورکتال مضر نیستند. خطر سرطان فانگ فانگ ژانگ، یکی از نویسندگان ارشد این پژوهش گفت: «ما یک ارتباط معکوس بین غذاهای لبنی فوق فرآوری شده مانند ماست و خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در میان زنان پیدا کردیم. او اپیدمیولوژیست سرطان و رئیس موقت بخش اپیدمیولوژی تغذیه و علوم داده در مدرسه فریدمن است.به طور کلی، هیچ ارتباطی بین مصرف مواد غذایی فوق فرآوری شده و خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در میان زنان یافت نشد. این احتمال وجود دارد که ترکیب غذاهای فوق فرآوری شده مصرف شده توسط زنان با مردان متفاوت باشد.”غذاهایی مانند ماست به طور بالقوه می توانند با اثرات مضر دیگر انواع غذاهای فوق فرآوری شده در زنان مقابله کنند. ژانگ گفت.Mingyang Song یکی از نویسندگان ارشد این مطالعه و استادیار اپیدمیولوژی بالینی و تغذیه در دانشگاه هاروارد T.H. دانشکده بهداشت عمومی چان. وی افزود: “تحقیقات بیشتر باید مشخص شود که آیا تفاوت جنسی واقعی در ارتباط ها وجود دارد یا اینکه یافته های بی اثر در زنان در این مطالعه صرفاً به دلیل شانس یا برخی عوامل مخدوش کننده کنترل نشده دیگر در زنان است که این ارتباط را کاهش می دهد.” اگرچه غذاهای فوق فرآوری شده اغلب با کیفیت پایین رژیم غذایی مرتبط هستند، ممکن است عواملی وجود داشته باشد فراتر از کیفیت پایین رژیم غذایی غذاهای فوق فرآوری شده که بر خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ تأثیر می گذارد.به عنوان مثال، نقش بالقوه افزودنی های غذایی در تغییر میکروبیوتای روده و ترویج التهاب وجود دارد که ممکن است باعث پیشرفت سرطان شود. ژانگ خاطرنشان کرد، به همین ترتیب، آلاینده‌هایی که در طول پردازش مواد غذایی ایجاد می‌شوند یا از بسته‌بندی مواد غذایی مهاجرت می‌کنند نیز ممکن است باعث رشد سرطان شوند. از میان این سه مطالعه، تیم محققین داده‌های زیادی برای پردازش و بررسی داشتند.«سرطان سال‌ها یا حتی دهه‌ها طول می‌کشد تا توسعه یابد، و از مطالعات اپیدمیولوژیک خود، ما تأثیر بالقوه تأخیر را نشان داده‌ایم. سانگ گفت: سال‌ها برای مشاهده تأثیر قرار گرفتن در معرض مشخص بر خطر سرطان. “به دلیل این فرآیند طولانی، مهم است که برای ارزیابی بهتر خطر ابتلا به سرطان، قرار گرفتن در معرض طولانی مدت در معرض داده ها باشد.”مطالعات شامل:مطالعه سلامت پرستاران (1986-2014) : 121700 پرستار زن ثبت نام شده بین 30 تا 55 سالمطالعه سلامت پرستاران II (1991-2015): 116429 پرستار زن بین 25 تا 42 سالمطالعه پیگیری حرفه ای سلامت ( 1986-2014): 51529 متخصص سلامت مرد بین سنین 40 تا 75 سال.پس از یک فرآیند حذفی برای حذف تشخیص های قبلی یا بررسی های ناقص، محققان با داده های آینده نگر از 159907 زن باقی ماندند. از هر دو مطالعه NHS و 46341 مرد از مطالعه پیگیری حرفه‌ای سلامت.تعدیل‌هایی برای عوامل مخدوش‌کننده بالقوه انجام شد. h به عنوان سابقه خانوادگی سرطان، مسابقه، ساعت فعالیت بدنی در هفته، سابقه آندوسکوپی، وضعیت سیگار کشیدن، مصرف کل الکل و کل کالری دریافتی، مصرف منظم آسپرین، و وضعیت یائسگی.ژانگ آگاه است که نتایج برای این گروه ممکن است با نتایج برای جمعیت عمومی متفاوت باشد زیرا شرکت کنندگان در مطالعه ممکن است تمایل بیشتری به خوردن سالم داشته باشند و از غذاهای بسیار فرآوری شده دوری کنند زیرا همه آنها در صنعت مراقبت های بهداشتی کار می کردند. به دلیل تغییر در روش‌های فرآوری مواد غذایی در طی 20 سال گذشته، ممکن است آمار نیز تغییر کند. ژانگ اطمینان داد: «اما ما در آن جمعیت کسانی را که مقادیر بالاتر در مقابل مقادیر کمتر مصرف می‌کنند مقایسه می‌کنیم. “بنابراین این مقایسه ها معتبر هستند.”تغییر الگوهای غذاییدر مطالعه قبلی وانگ و ژانگ که قبلا منتشر شده بود، آنها روند در افزایش مصرف مواد غذایی فوق فرآوری شده در کودکان و نوجوانان ایالات متحده شناسایی شد. هر دو مطالعه از این فرض حمایت می کنند که بسیاری از جمعیت های مختلف ممکن است به غذاهای بسیار فرآوری شده به عنوان بخشی از رژیم غذایی روزانه خود متکی باشند.گفت: “بسیاری از وابستگی به این غذاها می تواند به عواملی مانند دسترسی و راحتی غذا برگردد.” ژانگ که همچنین یکی از اعضای موسسه تحقیقات چاقی جهانی تافتس است. فرآوری شیمیایی مواد غذایی می تواند به افزایش عمر مفید کمک کند، اما بسیاری از غذاهای فرآوری شده نسبت به جایگزین های فرآوری نشده سالم تر هستند. ما باید مصرف‌کنندگان را از خطرات مرتبط با مصرف مواد غذایی ناسالم آگاه کنیم و به جای آن گزینه‌های سالم‌تر را راحت‌تر انتخاب کنیم.»اگرچه وانگ می‌داند که تغییر یک شبه اتفاق نمی‌افتد، اما امیدوار است که این تحقیق انجام شود. مطالعه، از جمله، به تغییرات در مقررات و توصیه‌های غذایی کمک خواهد کرد.”طولانی وانگ افزود: تغییر مدت به یک رویکرد چند مرحله ای نیاز دارد. «محققان به بررسی این موضوع ادامه می‌دهند که چگونه سیاست‌های مرتبط با تغذیه، توصیه‌های غذایی، و تغییر دستور العمل و فرمول، همراه با سایر عادات سبک زندگی سالم، می‌تواند سلامت کلی را بهبود بخشد و بار سرطان را کاهش دهد. برای ما مهم است که به مطالعه ارتباط بین سرطان و رژیم غذایی و همچنین مداخلات بالقوه برای بهبود نتایج ادامه دهیم.مرجع: “ارتباط مصرف مواد غذایی فوق فرآوری شده با خطر ابتلا به سرطان کولورکتال در بین مردان و زنان: نتایج حاصل از سه مطالعه همگروهی آینده نگر ایالات متحده» توسط لو وانگ، منگسی دو، کای وانگ، نها خانپور، سینارا لورینی روساتو، ژان فیلیپ دروین-چارتیه، اوریدیس مارتینز استیل، ادوارد جیووانوچی، مینگ یانگ سانگ و فانگ فانگ ژانگ، 31 آگوست 2022، BMJ.DOI: 10.1136/bmj.o1972تحقیق گزارش شده در این مقاله توسط جوایز مؤسسه ملی سلامت در مورد سلامت اقلیت ها و نابرابری های سلامت (R01MD011501)، مؤسسه ملی سرطان (UM1CA186107؛ P01CA087969؛ U01CA176726؛ U01CA176726؛ U01CA15150؛ U01CA16705؛ U01CA16705؛ و a. کمک هزینه پژوهشی مربی در تحقیقات کاربردی و بالینی از انجمن سرطان آمریکا. مسئولیت محتوا صرفاً بر عهده نویسندگان است و لزوماً نمایانگر دیدگاه‌های رسمی مؤسسه ملی بهداشت نیست.